miercuri, 16 decembrie 2015

Vacante pe litoral

Cautarea unei vacante pe timp de vara ne duce cu gandul la sejururile pe litoral, apoape de mare si si nisip. Sunt multe variante disponibile pentru alegerea unei vacante potrivite pentru acest an. Printre variantele cele mai cautate de turistii romani regasim :

Litoralul Greciei atrage si el mii de turisti romani aflati in cautarea unui concediu relaxant in una din insulele grecesti. Marea de un albastru deschis, satele traditionale cu taverne si restaurante cu mancaruri imbietoare combinat cu farmecul locurilor aduc Grecia in topul vacantelor de vara.

Sejururi litoral Bulgaria – preturile foarte bune pentru vacantele de aici, distanta si modul facil de a ajunge in acesta destinatie precum si ofertele cu all inclusive fac din Bulgaria o destinatie foarte apreciata si cautata an de an




Pentru cei care vor o vacanta relaxanta si fara griji Turcia reprezinta varianta optima. Hoteluri de 5* cu servicii ireprosabile all inclusive sau ultra all inclusive, multitudinea de hoteluri pe care le regasim in statiunile de pe litoralul turc atrag in general familii cu copii. Fiind o destinatie mai indepartata turistii aleg in special pachete turistice cu avionul cu plecari din diferite aeroporturi din tara.

Pe langa aceste destinatii de vacanta deja devenite clasice si foarte cautate, in ultimii ani se observa un trend crescator si pentru vacantele in Spania – atat in zona continentala Costa Brava si Costa del Sol, dar si pe insule ca Palma de Mallorca sau Tenerife; Egipt – pentru pasionatii de istorie si de scufunari in recifurile din Marea Rosie; dar si vacantele exotice in tari ca Republica Dominicana sau Mexic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu