marți, 27 septembrie 2022

10 motive pentru care iubim

 

În vremurile incerte în care trăim, una din cele mai frecvente greșeli ale oamenilor este că, “furați” de grijile financiare, provocările profesionale, pandemie, război și incertitudine, uită de lucrurile cu adevărat importante pentru sufletul și corpul lor.

 

Dar oare poate fi ceva mai important ca sănătatea?

 

Jim Rohn spunea: ”Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăieşti”.




 

Astfel că te întreb:

 

🤔 Cum ar arăta astăzi corpul tău dacă ai investi în el măcar 1% din banii, timpul și energia cheltuite pentru casa în care locuiești?

 

Cel mai probabil dacă într-o zi nu te-ai mai simți bine în casa unde stai, ai putea alege să investești într-o renovare, să te muți într-o altă locuință sau să te muți într-un alt oraș. Din nefericire, nu putem face același lucru și cu corpul nostru.

 

Ghidul  - Body & Mind Trainer - tocmai a lansat programul “Cu 2 Mărimi în Minus”, program care are la bază o metoda eficientă prin care până în prezent peste 1000 de femei au reușit o relație excelentă cu corpul lor.

 

Chiar dacă ești o persoană aglomerată, acest program te va învăța cum să mănânci sănătos și gustos, cum să combini alimentele și mai ales ce înseamnă, de fapt, să îți hrănești corpul cu ce are nevoie pentru a fi plin de energie și vitalitate.

 

În cadrul acestui program vei învăța cum să ieși de pe pilot automat, având parte de susținere și monitorizare zilnică din partea unui expert în sănătate holistică:

nutriționist antrenor personal/instructor de fitness health coach psiholog și terapeut holistic.

 

Dacă te confrunți cu problema kilogramelor în plus sau cunoști persoane aflate în această situație,  este un moment foarte bun pentru mod sănătos și definitiv.

 

Timp de 2 zile vei investi maxim de motivație și minim de efort pentru a face curat în singura casă care contează de fapt, economisind totodată timp și 99% inspiratie 1% transpiratie - fiind un program pe care îl pot urma ușor chiar și persoanele cu program aglomerat. 

 

Programul asigură o fizică și mentală care-ți va reda stima de sine și te va face să simți că ești valoroasă și că MERIȚI, fără chin, fără diete extreme și fără furtuni emoționale.

 

👉 Participă în ediția  programului CU 2 MĂRIMI ÎN MINUS! 🎉🎉

 

Iată pe scurt o parte din beneficiile programului, confirmate de persoanele care l-au parcurs până acum:

  • vei reuși  în mod armonios, fără să simți că te chinui
  • vei simți că țesutul adipos “încăpățânat” îți dă într-un final ascultare și că centimetrii în plus se reduc considerabil
  • te vei simți mult mai energică și plină de viață
  • îți va crește încrederea în tine, stima de sine, te vei simți mult mai valoroasă
  • vei înțelege care este diferența între foamea fizică și cea emoțională
  • vei învăța cum să îți menții greutatea optimă fără să simți că te sacrifici
  • vei fi mai blândă cu tine și te vei uita cu drag în oglindă
  • îți vei înțelege corpul mai bine
  • te vei cunoaște pe tine mai bine
  • vei reuși să îmbraci, hainele preferate rămase mici

 

Ghidul spune, bazându-se pe experiența de până acum, că dacă vei urma acest program nu vei mai avea nevoie de nicio altă dietă sau să apelezi la măsuri extreme pentru a ajunge să porți cu adevărat ce vrei, nu ce poți.

 

     Vreau detalii despre finante

Programul a fost creat special pentru femeile și mamele care :

           

  • vor să investească în singura casă de neînlocuit
  • vor să poarte ce vor, nu ce pot, și să scape de surplusul de kilograme în mod sănătos, eficient și definitiv
  • au încercat zeci de diete și au cheltuit foarte mulți bani pentru a testa tot felul de produse “magice”, prafuri, sucuri și pastile care au funcționat ca un bumerang, aducându-le toate kilogramele pierdute înapoi și adăugând altele în plus
  • au urmat diferite forme de vindecare, terapii, psihoterapie clasică, hipnoterapie sau multe alte metode și totuși nu au rezultate, pentru că nu au știut să le sincronizeze cu partea de nutriție și antrenamentele sportive
  • cred că nimic nu mai funcționează pentru ele, care au blocaje care le împiedică să-și recupereze forma corpului după naștere
  • au apelat la operații de micșorare a stomacului sau la chirurgie estetică și alte tratamente corporale – și tot nu au obținut rezultatele dorite.

 

Poate fi accesat chiar și de mămicile care încă alăptează sau persoanele care au diverse probleme de sănătate ( diabet, hipertensiune, probleme cu glanda tiroidă, sindromul ovarelor polichistice, etc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu